آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای هیئت امنای موسسه خیریه امدادگران عاشورا با اشاره به اهمیت خیریه ها اظهار داشت: دلسوزی نسبت به دیگر انسان ها جزء خصلت های مومن است و این که بیمار را بیابید و به آن خدمت کنید همانند کاری است که ائمه اطهار(ع) انجام میدادند و خود به دنبال نیازمندان می رفتند.
امام جمعه اصفهان این خصلت را نشانه عِرِق دینی بیان کرد و گفت: اکنون مردم مشکلات زیادی دارند و این از عرِق دینی است که اگر این کار را ادامه دهید به طور حتم به آن اضافه میشود.
آیت الله طباطبایی نژاد با تأکید بر انفاق مال در راه خیر تصریح کرد: قرآن کریم در آیه ۱۸۰ سوره مبارکه آل عمران می فرماید:” وَلَا یَحْسَبَنَّ الَّذِینَ یَبْخَلُونَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ هُوَ خَیْرًا لَهُمْ ۖ بَلْ هُوَ شَرٌّ لَهُمْ ۖ سَیُطَوَّقُونَ مَا بَخِلُوا بِهِ یَوْمَ الْقِیَامَهِ” و اگر مالی را دارید و ندهید در قیامت طوقی از آتش بر گردنتان می شود.
وی افزود: کار کمک رسانی به نیازمندان در رأس کارها قرار دارد و اگر اجر انجام هر کار خیر ده برابر است، درباره انفاق و کمک کردن این اجر۷۰۰ برابر می شود هم چنان که قرآن کریم می فرماید ” مَثَلُ الَّذِینَ یُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ کَمَثَلِ حَبَّهٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِی کُلِّ سُنْبُلَهٍ مِائَهُ حَبَّهٍ “.
نماینده ولی فقیه در استان انجام هر کار خیری را مصداق صدقه عنوان کرد و ادامه داد: در روایت است که “کل معروف صدقه” هر کار خوبی صدقه است، اما به شرط آن که برای خدا باشد و لذا اقداماتی که در خیریه انجام داده می شود مصداق صدقه است.
وی خاطر نشان کرد: امیرمومنان(ع) می فرماید وقتی چنین معامله ای وجود دارد چرا این معامله را انجام نمی دهید؟! یعنی امری که باقی می ماند را بخرید و آن چه که زائل می شود را بدهید و عمر و مال خود را به خدا بفروشید.
در ابتدای این جلسه مدیر عامل مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا گزارشی از اقدامات و فعالیت های این مؤسسه ارائه کرد و گفت: در سال ۱۴۰۱مجموع عملکرد مؤسسه ۹۶۹ میلیون تومان بوده و به ۲ هزار و ۳۹۸ نفر خدمات دارویی، درمانی و حمایتی ارائه شده است.
وی اضافه کرد: در شش ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ نیز چهارصد و۳۷ میلیون تومان خدمات ارائه شده است و تعداد کل بیماران تحت پوشش مؤسسه نیز یک هزار و ۵۰۲ نفر می باشند و۳۲ درصد افزایش خدمات داشته ایم.
وی همچنین از جذب ۵۹۰ نفر خیّر تا پایان سال ۱۴۰۱ خبر داد.