حرکت‌های جهادی مصداقی از تبلیغ عملی است

گروه جهادی انوارالمصطفی (ص) متشکل از طلاب و کارکنان محترم جامعه المصطفی (ص) العالمیه نمایندگی خراسان در زمینه اردوهای سازندگی فعالیت می کند، در همین زمینه مصاحبه با یکی از خادمان این گروه جهادی را در ادامه تقدیم شما می‌کنیم.

لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید و فعالیت های گروه جهادی انوارالمصطفی (ص) را شرح دهید.

علی سجادی منش هستم، خادم گروه سازندگی انوارالمصطفی (ص)، گروه سازندگی انوارالمصطفی متشکل از طلاب و همکاران محترم جامعه المصطفی (ص) العالمیه نمایندگی خراسان، در سال ۱۳۹۶ تأسیس و اقدام به برگزاری اردوهای سازندگی به‌صورت مستقل یا به همراه سایر گروه‌های سازندگی نموده است.

این گروه، جهت خدمت‌رسانی به مردم محروم کشور و انجام امور تبلیغی در بین این بزرگواران تشکیل گردیده است. این گروه در نظر دارد به توفیق الهی و در صورت تأمین منابع لازم و مشارکت مردم مناطق موردنظر، هرسال حداقل دو برنامه خارج از استان و دو برنامه در داخل استان یا حاشیه شهر مشهد مقدس برگزار کند.

در مورد اهداف تشکیل گروه و علت انجام دادن کار جهادی توسط طلاب خارجی در ایران و فواید این کار برای ما و خود آن‌ها چه نظری دارید؟

علت این امر دارای جوانب مختلف می‌باشد؛

نکته اول، توصیه اکید اسلام بر رسیدگی به محرومین و توجه به امر مهم مواسات است.
نکته دوم، توجه ویژه‌ی امامین انقلاب از ابتدای نهضت و پیروزی انقلاب اسلامی به امر فعالیت‌های اجتماعی و جهاد سازندگی، جهت برطرف نمودن محرومیت از تمام نقاط کشور است.
نکته سوم، تأثیرات فراوان و بی‌بدیلی است که فعالیت‌های جهادی و سازندگی بر افراد شرکت‌کننده در آن می‌گذارد و باعث رشد سریع و متوازن شخصیت ایشان می‌گردد.

نکته چهارم، با توجه به وظایف تبلیغی طلاب، این برنامه‌ها ظرفیت بسیار مناسبی جهت تبلیغ (قولی و عملی) در بین مردم جامعه می‌باشد.
نکته پنجم، آشنایی با ظرفیت‌ها و نیازها و کسب تجربیات فراوان جهت بالا بردن توانمندی‌ها و الگو گیری از این حرکت ارزشمند جهت اجرای آن در کشورهای مختلف می‌باشد.

نکته ششم، تغییر نگاه مردم ایران در مورد توانمندی‌ها و امکانات کشور و درنتیجه، رسیدن به خودباوری و شکر نعمات الهی و صبر در برابر سختی‌ها است.

اگر ایده و یا تجربه خاصی جهت استفاده دیگر گروه‌ها دارید بیان بفرمایید و جهت ترویج گفتمان جهادی چه برنامه و یا ایده‌ای دارید؟

جهت ترویج اردوهای سازندگی فعالیت‌های زیر پیشنهاد می‌گردد:

۱. تبیین و بازنشر بیش‌ازپیش دیدگاه اسلام و امامین انقلاب نسبت به اهمیت این فعالیت‌ها و وظایف قشرهای مختلف نسبت به آن در قالب‌های مختلف هنری، رسانه‌ای، مکتوب، و شفاهی.

۲. زمینه‌سازی جهت حضور قشرهای مختلف در برنامه نظیر گنجاندن این برنامه در برنامه‌های رسمی دانشجویان، طلاب، دانش آموزان، سربازان و …، اعطای مجوز حضور به داوطلبان و امتیازاتی برای ایشان.

۳. برطرف کردن موانع حضور داوطلبان نظیر موانع اقتصادی، قانونی، اجتماعی، امنیتی، شغلی و …

۴. تسهیل گری جهت ثبت گروه‌های داوطلب و اعطای مجوزهای لازم به ایشان.

۵. ارائه‌ی امکانات و خدمات موردنیاز گروه‌ها از طرف نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی و عموم مردم

۶. شناسایی نیازهای کشور و دسته‌بندی این نیازها و تهیه آرشیوی جهت استفاده گروه‌ها از این بانک اطلاعاتی به‌منظور بالا بردن سرعت و دقت در انتخاب پروژه‌ها.

۷. طراحی نرم‌افزاری جهت ثبت فعالیت‌ها، تجربیات و اطلاعات موجود در گروه‌ها جهت استفاده‌ی گروه‌های مختلف و مدیریت کلان فعالیت‌های جهادی در کشور.

۸. برگزاری جلسات مشترک بین مدیران و اعضای گروه‌ها جهت بالا بردن تعاملات و هم‌افزایی بیشتر و آشنا شدن گروه‌ها با توانمندی‌های یکدیگر.

۹. انعکاس به‌موقع، هنرمندانه و رایگان فعالیت‌های سازندگی در رسانه ملی و پیام‌رسان‌ها

۱۰. معرفی گروه‌های برتر و فعالیت‌های شاخص جهت الگو گیری سایر گروه‌ها و ایجاد انگیزه در گروه برتر و دیگر گروه‌ها

۱۱. سرکشی منظم و دغدغه مندانه‌ی مدیران مربوطه جهت تفقد و رسیدگی به مشکلات و نیازهای ایشان.

۱۲. ارائه‌ی تجربیات کم‌نظیر جمهوری اسلامی ایران درزمینهٔ ی استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی به سایر کشورها.

اگر نکته‌ای دارید که در جواب سؤالات بیان نشد بفرمایید.

لطفاً همچنان که گروه‌های جهادی در وسط میدان، حضور مستمر و باانگیزه داشته و در عمل خود را ثابت نموده‌اند، سایر عزیزان و مدیران گرامی نیز پا را از حرف زدن و حضور در افتتاح پروژه‌ها فراتر نهاده و پا به‌پای گروه‌های جهادی به وظایف خطیر خود عمل نمایند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *