• صفحه اصلی
  • >
  • ویژه
  • >
  • تأکید بر نقش‌آفرینی جهادی روحانیت در پرتو منشور رهبری به حوزه‌های علمیه

تأکید بر نقش‌آفرینی جهادی روحانیت در پرتو منشور رهبری به حوزه‌های علمیه

مدیر گروه‌های جهادی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت پیام رهبر معظم انقلاب در صدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم، گفت: منشور رهبری نقشه راه طلاب و حوزویان برای نقش‌آفرینی جهادی در عرصه‌های مختلف کشور است و روحانیت باید جهاد را در همه زمینه‌ها وظیفه خود بداند.

حجت‌الاسلام علیخانی، اظهار داشت: منشور صادره از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ما حوزویان و طلاب، از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود و همگی منتظر بودیم تا این پیام گران‌سنگ را با جان و دل بشنویم و در صورت توفیق، برنامه‌های آینده خود را بر اساس آن تنظیم کنیم.

وی افزود: پیام معظم‌له که در قالب منشور صادر شد، تأکید مجددی بود بر جایگاه جهاد و جهادگری؛ به‌گونه‌ای که بار دیگر برای ما روشن شد تنها با کار جهادی و تقویت روحیه جهادی است که می‌توانیم بر مشکلات کشور و امور نظام مقدس جمهوری اسلامی فائق آییم.

مدیر گروه‌های جهادی حوزه‌های علمیه با اشاره به بخش‌هایی از پیام رهبر انقلاب، گفت: اینکه حضرت آقا تصریح کردند روحانیت باید جهاد را در همه عرصه‌ها وظیفه خود بداند، نشان‌دهنده اهمیت فرهنگ جهادی است؛ فرهنگی که حوزه‌های علمیه همواره به آن نیاز دارند و کلید گشودن بسیاری از درهای بسته در گرو آن است.

وی ادامه داد: یکی از عرصه‌های جدی برای نقش‌آفرینی جهادی حوزه‌ها، ارتباط با مردم است. در سال‌های اخیر با تشکیل مجموعه‌هایی در مرکز مدیریت حوزه علمیه، همچون ستادهای راهبری و دبیرخانه گروه‌های جهادی، این مسیر تقویت شده است. ما باید با روحیه جهادی به میان مردم برویم، به‌ویژه با توجه به اینکه دشمن در تلاش است تا فاصله‌ای توهمی میان روحانیت و مردم القاء کند.

حجت الاسلام علیخانی تصریح کرد: یکی از مؤثرترین راه‌ها برای رفع این توهم و کاهش این فاصله، غم‌خواری برای مردم در هنگام مشکلات و سختی‌هاست و این خود، یکی از صحنه‌های واقعی جهاد محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در نشست هم‌اندیشی جمعی از مسئولان گروه‌های جهادی حوزوی، تصمیم بر آن شد تا بار دیگر از منظر جهادگری به منشور رهبر معظم انقلاب نگریسته شود و مباحثه‌ای میان فعالان صورت گیرد تا میزان تطابق فعالیت‌های جاری با پیام ارزشمند معظم‌له بررسی شود.

مدیر گروه های جهادی حوزه های علمیه افزود: در همین راستا، جمع قابل توجهی از گروه‌های جهادی استان قم، با گذشت یک هفته از صدور این پیام، گرد هم آمدند و نقطه‌نظرات ارزشمندی نیز ارائه شد. این نشست‌ها باید به صورت مستمر در استان‌های مختلف ادامه یابد تا زمینه عملیاتی شدن پیام در میدان فراهم گردد.

وی در پایان اعلام کرد: یکی از دوره‌های پیش‌رو، دوره آمادگی برای برپایی اردوهای جهادی تابستان است که از تاریخ ۸ تا ۱۰ خردادماه در شهر مقدس قم با حضور ۱۵۰ نفر از مسئولان گروه‌های جهادی از سراسر کشور برگزار خواهد شد و تبیین و بررسی منشور رهبر معظم انقلاب خطاب به حوزه‌های علمیه، یکی از مهم‌ترین محورهای این دوره خواهد بود.

قبلی «

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *