• صفحه اصلی
  • >
  • ویژه
  • >
  • جهاد تبیین یعنی زنده کردن روح امید در جامعه/ لزوم هم افزایی جهادگران حوزوی و دانشگاهی

جهاد تبیین یعنی زنده کردن روح امید در جامعه/ لزوم هم افزایی جهادگران حوزوی و دانشگاهی

به گزراش پایگاه اطلاع‌رسانی جهادگران حوزوی، سید امیرحسین مدنی در نخستین گردهمایی مدیران عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی و دبیران استانی گروه های جهادی حوزوی در مشهد با اشاره به حضور فعال جهادی در عرصه مقابله با بیماری کرونا و تقدیر رهبر انقلاب از ایشان، بر اهمیت کار جهادی در تحقق شعار سال ۱۴۰۱ که از سوی مقام معظم رهبری بیان شده، تاکید کرد.

در این رابطه بیشتر بخوانید:

وحدت حوزه و دانشگاه بر محور جهاد

وی از راه اندازی و تشکیل جلسه شورای عالی جهاد سازندگی در آینده نزدیک خبر داد که دارای چهار نظام اقتصاد، حکمرانی، فرهنگی اجتماعی و نوآوری روستا خواهد بود و ۸ چرخش راهبردی خواهد داشت.

مدنی خاطر نشان کرد: شورای عالی جهاد با هفت نفر تشکیل شده که فقط گروه های جهادی را شامل نمی شود، بلکه گروه های مردمی، هیئتی ، اربعینی و… را دربر می گیرد.

معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری با بیان اینکه گروه های جهادی باید به دولت کمک کنند و شأن اصلی، مراجعه دولت ها به گروه های جهادی است، گفت: در واقع کمک به دولتی که وضع، مشکلات و چالش های داخلی و خارجی دارد، آورده گروه های جهادی است.

ببینید:

تصاویر نخستین گردهمایی دبیران استانی گرو ه های جهادی حوزوی و دانشجویی در مشهد

وی افزود: باید توان خود را به سمت مشکلات اصلی متمرکز کنیم. رهبر انقلاب موضوع تولید، اشتغال و معیشت را بیان می فرمایند که می بایست ظرفیت های جهادی را در این عرصه ارائه کرد.

مدنی به مسئله جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری کار عمرانی گروه های جهادی را به عنوان فعالیتی که نباید روی زمین بماند و فراموش شود، مورد تاکید قرار داده اند اما به این امر نیز می بایست توجه کرد که نرم افزار گروه های جهادی متناسب با زمان بروز باشد تا فعالیت شان ریشه ای بماند و صرف مسائل اولویت دار کشور شود.

وی تصریح کرد: گروه های جهادی باید مسئله محور باشند و به حل مسئله بپردازند و در واقع دولت را در موضوعات اصلی کمک کنند و پیش روی آن، راه بگذارید.

معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه دولت هم باید از ظرفیت مردمی استفاده کند و نگاه حداکثری داشته باشد،‌ گفت: یکی از کارها این است که گروه های جهادی از دل مردم هر منطقه محروم شکل بگیرد تا مانند برخی از مناطق که امروز نمونه هستند، به الگو تبدیل شوند.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *