اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران

آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان و منتخبین چهارمین جشنواره ملی جهادگران با حضور راه یافتگان بخش استانی و قشری به بخش ملی شنبه ۲۲ اردیبهشت در دانشگاه انقلاب اسلامی برگزار می شود.

 

برگزاری ۱۱ کارگاه آموزشی در رویداد جشنواره ملی جهادگران

دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران گفت: ۱۱ کارگاه آموزشی در موضوعات مختلف هنری، ادبی و تخصصی برای فعالین جهادی و منتخبین بخش‌های استانی و قشری، در رویداد دو روزه چهارمین جشنواره ملی جهادگران برگزار شد.

حامد احمدوند در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ نفر در رویداد دو روزه چهارمین جشنواره ملی جهادگران حضور یافتند که شامل فعالین جهادی، منتخبان بخش‌های استانی و قشری جشنواره و مدیران مراکز حرکت‌های جهادی استان‌ها می‌شوند.

وی ابراز کرد: برای حاضرین در این رویداد، ۱۱ کارگاه آموزشی با حضور اساتید برجسته و ملی برنامه‌ریزی شده بود که از عناوین این کارگاه‌ها می‌توان به مستندسازی، تصویربرداری و کارگردانی، عکاسی متعهد، آشنایی با انیمیشن و موشن گرافی، شعر، داستان‌نویسی، مسئله محوری و پیشرفت منطقه‌ای اشاره کرد.

اجرای ۴ رادیو تئاتر توسط گروه جهادی در رویداد و اختتامیه جشنواره ملی جهادگران

مسئول گروه جهادی رسانه‌ای جهادگر شهید رسول عالم‌باقری گفت: اجرای نمایش‌های رادیویی خاطرات گروه‌های جهادی کار اصلی و متفاوت این گروه جهادی برای ترویج گفتمان جهادی بین مردم است که در رویداد جشنواره ملی جهادگران نیز ۴ رادیو تئاتر اجرا می‌شود.

۳۰ هزار اثر به چهارمین جشنواره ملی جهادگران ارسال شد

دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران گفت: نزدیک به ۳۰ هزار اثر از ۳۱ استان و ۹ قشر به دبیرخانه جشنواره ملی جهادگران در بخش‌های هنری، ادبی و تخصصی ارسال شده است.

حامد احمدوند در مراسم افتتاحیه رویداد دو روزه چهارمین جشنواره ملی جهادگران که در سالن همایش‌های دانشگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد، گفت: چهارمین جشنواره ملی جهادگران در ۲۵ موضوع و ۲۱ قالب در دو مرحله استانی و قشری برگزار شد که نزدیک به ۳۰ هزار اثر در بخش‌های دبیرخانه جشنواره دریافت کرد.

دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران عنوان کرد: ۱۷ هزار اثر از بخش استانی و حدود ۱۲ و ۲۰۰ اثر از بخش قشری به دبیرخانه جشنواره رسیده است؛ از این تعداد، ۷۱۲ اثر برگزیده در مرحله پیش داوری چهارمین جشنواره، مورد بررسی بر اساس منطبق بودن اثر با موضوع و قالب جشنواره قرار گرفت و ۴۰۰ اثر به مرحله داوری نهایی راه یافت.

وی در خصوص برنامه‌های رویداد جشنواره مطرح کرد: در بخشی از رویداد، مرحله داوری نهایی با حضور تولیدکنندگان اثر در بخش‌های ادبی، هنری و تخصصی انجام می‌شود؛ برخی از طرح‌های بخش تخصصی نیاز به ارائه و دفاع از اثر دارند که توسط شرکت‌کنندگان صورت می‌گیرد.

احمدوند اضافه کرد: آثار تصویری و ویدئویی جشنواره در سالن آمفی تئاتر دانشگاه انقلاب اسلامی با حضور فعالان جهادی اکران خواهند شد.

وی ادامه داد: همچنین اگر اثری توسط داوران رد شده باشد، در بخش رأی مردمی وارد می‌شوند و چند اثر با رأی مردمی انتخاب و برگزیده خواهند شد.

دبیر چهارمین جشنواره ملی جهادگران گفت: مجموعه‌ای از غرفه‌های رویداد به منظور ارتباط با سایر گروه‌های جهادی موفق و نهادهای حامی و قادر بر پشتیبان اختصاص داده شده تا در یک فضای مستقل و آرام در کنار فضای نمایشگاهی امکان ارتباط دوطرفه بین شرکت کنندگان وجود داشته باشد.

وی اظهار کرد: در برخی از میزهای داوری و با حضور صاحبان اثر و فعالین آن حوزه، از اساتید و مشاورین متخصص در هر یک از حوزه‌ها و عرصه‌ها، از ظرفیت اساتید و صاحب‌نظران استفاده شده است؛ این فضا در قالب گعده‌هایی ایجاد گردیده که بتوان به انتقال تجربیات نیز پرداخت.

احمدوند افزود: همزمان با رویداد و برگزاری جشنواره، مجموعه‌ای از تصاویر منتخب و برگزیده چهارمین جشنواره ملی جهادگران در بخش هنری، به صورت نمایشگاهی برپا شده است.

وی عنوان کرد: به منظور انتقال دانش و افزایش توانایی‌های مخاطبین جشنواره و برای رشد و توانمندسازی، مجموعه‌ای از کارگاه‌های تخصصی برنامه‌ریزی شده است تا جهادگران، گروه‌ها و فعالین جهادی بتوانند با موضوعات جدید و روش‌های نوین فعالیت در حوزه محرومیت‌زدایی و نقش آفرینی تخصصی آشنا شوند؛ جهادگران می‌توانند برای شرکت در کارگاه مدنظر خود، ثبت نام کنند تا گواهی آن کارگاه نیز برایشان صادر شود.

احمدوند خاطر نشان کرد: آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران فردا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۵ در سالن همایش‌های دانشگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار می‌شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *