در کتاب عمامههای خاکی زندگی ده طلبه شهید برای دوستداران سرگذشتنامههای شهدا روایت شده است. عالمانی و علم و جهاد و شهادت را در کنار هم قرار دادند و جان خود را فدا کردند تا انسانها از جهل به علم و از تاریکی به روشنایی مهاجرت کنند. آنها هم خود به کمال حقیقی رسیدند هم زمینهٔ رشد و رسیدن دیگران به کمال را آماده کردند و موانع را برداشتند.
سید رسول سیدین، سیدکاظم قریشی، سید علیاصغر حسینی، سید خداداد ذبیحی، عباس صالحی، علیاصغر کلاهی، علی صالحی، حمیدرضا شمسی، سیداحمد میرصادقی، داوود سرابی مقدم ده روحانی این کتاباند که با سرگذشت و زندگی پربارشان آشنا میشوید.
خواندن کتاب عمامههای خاکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علقهمندان به سرگذشت شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی.
بخشی از کتاب عمامههای خاکی
به دنبال سخنرانیهای انقلابی سیدکاظم قریشی در خرداد ۴۳، شهربانی خمین او را ممنوع المنبر کرد. در پی اجرای این حکم، همهٔ وعاظ و اهل منبر شهر، ساعت ۱۰ صبح روز ۳۰ خرداد ۱۳۴۳ و به دعوت آیتالله سیّد مرتضی پسندیده، برادر امام خمینی، در خانه او اجتماع کردند تا درباره چگونگی مقابله با این تصمیم شهربانی خمین تصمیم بگیرند؛ آنان تصمیم گرفتند تا روشن شدن تکلیف، تمامی مجالس روضه خوانی تعطیل شود و هیچ واعظی به منبر نرود. این تصمیم بعدازظهر همان روز، توسط شیخ علی اکبر مسعودی، سیدکاظم قریشی و شیخ صادق آل طاهر در جلسات مختلف روضه خوانی به مردم ابلاغ و مجالس تعطیل شد.